Rollco johde

Osaamisemme

Rollco on erikoistunut lineaaritekniikan sekä automaatiotekniikan komponentteihin ja ratkaisuihin, joita laajasti käytetään eri teollisuuden aloilla. Meidän tavoitteemme on parantaa asiakkaidemme tuotteita sekä tehdä niistä kilpailukykyisempiä. Meillä on oma tuotanto jossa valmistamme asiakaskohtaisesti eri lineaarituotteet todella lyhyessä toimitusajassa.

Toimitamme laajasta valikoimasta tuotteita joita ovat lineaarijohde ratkaisut, kuulaholkit pyöröjohteineen, kuularuuvit, käyttövalmiit hihna- ja ruuvivetoiset lineaariyksiköt, teleskooppijohteet sekä suuren määrän tarvikkeita. Lineaarijohteista meiltä on saatavissa laaja valikoima eri kokoluokkia sekä eri suojausmenetelmin. Tuotteistomme kattaa myös hihnakuljettimet sekä laajan alumiiniprofiilijärjestelmän, joista suunnittelemme ja teemme asiakkaillemme kaikki aina valmiisiin ratkaisuihin asti.

Tarjoamme asiakkaillemme myös teknistä osaamistamme sekä teknistä palvelua. Meillä on 2D ja 3D tiedostot kaikille vakiotuotteillemme ja autamme mielellämme kun tarvitaan suunnitteluohjeita tai ideoita.

Onko teillä mielessänne haastavia kohteita tuotannossanne tai tarvitsetteko lineaaritekniikan ammattilaisen apua? Älkää epäröikö – ottakaa meihin yhteyttä. Lineaaritekniikan ammattilaisemme tarjoaa teille apua aina ideasta kokonaisratkaisuun asti.