Rollco historia

Rollco aloitti toimintansa Ruotsissa ja Tanskassa vuonna 1999 ja oli alunperin osa Rollon yhtymää. Rollon on Italialainen globaali toimija, joka kehittää ja valmistaa lineaaritekniikan komponentteja.

Vuonna 2001 Rollco perustettiin Suomeen ja vuotta myöhemmin Norjaan.

Neljä vuotta perustamista myöhemmin, Rollon yhtymä ostettiin perustajajäsenten toimesta ulos ja yhtiön nimeksi muutettiin Rollco. Yhteistyömme Rollon yhtymän kanssa jatkui ja jatkuu edelleen hyvänä kuin myös muidenkin toimittajiemme kanssa.

Rollco laajentui vuonna 2007 Taiwaniin, jolloin sinne avattiin myyntikonttori.

Svedamo yhtiö ostettiin osaksi Rollco yhtiötä vuonna 2010 ja Rollco laajensi toimintaansa niin että alumiiniprofiilien tuotanto sekä asennus tulivat osaksi yhtiön rakennetta. Samalla Rollco yhtymän toimitilat muuttivat suurempiin tiloihin Helsingborgissa.

Vuonna 2016 laajensimme toimitilojamme uudella tuotantotilalla sekä uudella varastolla. Varaston kokonaispinta-ala laajeni yli 2250 m2. Samalla asensimme varastoon kolme automaattia, joilla saimme tehostettua varaston keräilynopeutta suuremmaksi.

Rollco A/S Tanskassa osti Kesäkuussa 2017 Altitech A/S yhtiön, joka on erikoistunut asiakasräätälöityihin konerakennukseen sekä tuotannon automaatio ratkaisuihin.

Vuodesta 2012 Rollco yhtymä on kuulunut osaksi Addtech konsernia, joka on Ruotsissa julkisesti noteerattu teknologia yhtymä. Lue lisää Addtech konsernista www.addtech.fi.