Rollco Hihnakuljetin

Hihnakuljettimet

Hihnakuljettimemme ovat saatavana kahdessa koossa, BF40 ja suurempi BF80. Koko määräytyy usein kuljetettavien tavaroiden painon, koon tai määrän mukaan, ja ne ovat joko päädystä ohjattuja tai keskeltä ohjattuja. Keskikäyttöiset ohjaimet ovat aina suositeltavia käännettävien toimintojen kannalta.

Kuljettimet rakennetaan alumiiniprofiilirungolle, jossa käytetään ruostumaton terästä liukumateriaalina ja teräs- sekä alumiiniprofiilikomponenttien yhdistelmää. Asiakaskohtainen räätälöinti on mahdollista, mikä vaan vastaa vaatimustanne.

Kuljettimien ratojen leveydet ovat valittavissa; koska kuitenkin trendinä on että leveyden kautta päästään tuotannossa parempaan tehokkuuteen. Kuljetinpituudet tehdään aina asiakasvaatimusten mukaan.

Tarjoamme laajan valikoiman vakio hihnamateriaaleja. Erikoishihnojen kohdalla ota yhteyttä, koska meillä on enemmän vaihtoehtoja, jotka kattavat useimpien teollisuudenalojen vaatimukset.

Valmistamme hihnakuljettimia todella lyhyellä toimitusajalla.

Kuljettimien rungot

Tarjoamme myös kuljettimiin runkorakenteet. Rungot valmistetaan alumiiniprofiilista, jotka toimivat 100 % varmuudella kuljettimien kanssa ja yleensä ne suunnitellaan samaan aikaan itse kuljettimen kanssa. Voimme varustaa rungot myös säätöjaloin, alustaan kiinnitettävin jaloin sekä pyörillä.

Kuljettimien ohjaimet

Kuljettimien ohjaimet sopivat tavaroiden ohjaamiseen tai keräämiseen. Meillä on useita ratkaisuja, esimerkkejä ovat taivutetut levyt ja muut säädettävät ohjausprofiilit.

Erikoisratkaisut

Meillä on myös kokemusta pidemmälle viedyistä räätälöinneistä kuljettimiin, mukaan lukien rinnakkaisohjautuvat, hammastetut kuljettimet ja veitsitaitto ratkaisut. Veitsitaitto ratkaisun avulla päähalkaisija voidaan pienentää Ø 20 mm: iin. Älkää epäröikö ottaa yhteyttä meihin haastavampienkin kuljettimien suhteen.