RATKAISUT

Icon_LinearRailBalls.jpgKuulajohteet

Rollcon kuulajohteita voidaan käyttää useimmissa lineaarisovelluksissa. Kuulajohteita on saatavilla eri pinnoitteilla ja niitä voidaan soveltaa eri ympäristöihin sopivilla tiivisteillä.


Icon_LinearRailRollers.jpgRullajohteet

Lineaarijohdevalikoimaamme kuuluu eri tyyppisiä profiileja ja kelkkoja. Rullajohteita voidaan käyttää monissa eri teollisissa sovelluksissa.


Icon_TelescopicRails.jpgTeleskooppikiskot

Valikoimaamme kuuluu monia erilaisia teleskooppikiskoja: isku vain toiseen suuntaan tai molempiin suuntiin, 50 % tai 100 % iskun pituudella. Meillä on myös vakio- ja erikoisratkaisuja yli 100 % iskun pituudella.


Icon_BallBearings_Screws.jpgKuularuuvit, kuulaholkit ja karkaistut akselit

Meillä on laaja valikoima kuularuuveja, kuulaholkkeja ja akseleita, jotka pärjäävät kaikissa eri sovelluksissa. Työstämme kaikki kuularuuvit ja akselit asiakkaiden toiveiden mukaan omalla verstaallamme Helsingborgissa. Valikoimassamme on monia lisävarusteita, kuten akselin tukia ja laakeriyksiköitä.


Icon_LinearUnits.jpgLineaariyksiköt

Valmiiksi kootut lineaariyksiköt, joissa on kuularuuvi tai hammashihna. Yksiköt ovat toimitettaessa asennusvalmiita, mikä säästää aikaa sekä suunnittelussa että asennuksessa. Lineaariyksiköitä voidaan yhdistellä lineaarisiin järjestelmiin, joissa on monta akselia.


Icon_ElectromechanicalCylinders.jpgSähkömekaaniset sylinterit

Sähkömekaaniset sylinterit koostuvat kuularuuvista, jossa on aksiaalilaakeri ja tukeva varren ja mutterin ohjaus. Sylinterit ovat nopeasti ja helposti konfiguroitavissa eri sovelluksiin ja suunniteltu ja sovitettu toimimaan teollisuudessa käytettävien servomoottoreiden kanssa. Sähkömekaanisissa sylintereissä yhdistyvät servomekaniikan tarkkuus, tukevuus ja hallittavuus pneumaattisten sylinterien nopeuteen ja kestävyyteen.


Icon_Aluminium.jpgAlumiinirakenteet

Meillä on laaja valikoima kaikenkokoisia alumiiniprofiileja. Monet kiinnikkeet ja tarvikkeet mahdollistavat rakenteen joustavan muokkauksen ja säädön. Järjestelmän avulla on helppo rakentaa kaikkea yksinkertaisista kehikoista, konesuojista, kaapeista ja työtasoista erikoisautomaation kiinnikkeisiin.