Rollco Asemointijärjestelmät

ASEMOINTIJÄRJESTELMÄT

Koneet ja laitteistot vaativat yhä lyhyempiä asetusaikoja, joten automaattinen asemointiprosessi voi olla suositeltavaa. Valmistajat vaativat suurta joustavuutta tuotantolinjan sopeuttamisessa eri tuotteille. Kun kone muunnetaan uudelle tuotteelle, monet komponentit pitää säätää uuteen positioon, kuten esimerkiksi johteet, kiskot, merkintäkoneet ja konenäkökamerat. Asemointijärjestelmämme säätävät nämä uuteen kohtaan heti pyynnöstä – tehokkaasti ja tarkasti.

Kustannuksia säästävä

Automaattinen muuttaminen säästää huomattavasti aikaa nopeiden formaatin muutosten ja seisokkien vähenemisen ansiosta. Asennus ja käyttöönotto on helppoa ja nopeaa.

Laatua parantava

Määrätty positio säädetään aina samalla tavalla. Mikäli asento muuttuu vahingossa, se korjaantuu välittömästi takaisin haluttuun asentoon. Itseanalyysin ja ennakkovaroitusten ansiosta asemointijärjestelmät tukevat ennakoivaa kunnossapitoa parantaakseen koneen käytettävyyttä.

Joustava

Kattava modulaarinen järjestelmä mahdollistaa sekä väylätiedonsiirron että IP-suojausluokan mukauttamista, jotta tietyt vaatimukset täyttyvät laitteen mittoja muuttamatta. Kompaktit mitat sopivat myös ahtaisiin konerakenteisiin.

Positioning_PSE-QME-PSD-PNCE-BallScrew.jpg

Asemointijärjestelmät ovat ihanteellisia muun muassa Rollcon PNCE sähkömekaanisiin sylintereihin ja lineaariyksiköihin QME. Kompaktit ratkaisut rakennetaan helposti kuularuuvien avulla. 

PositioningSystems.jpg

PSD-sarja, yksi neljästä vaihtoehdosta
PSD-asemointijärjestelmien avulla voit muuttaa koneesi uuteen formaattiin erittäin nopeasti. Hyödyt huomattavasta ajansäästöstä, paremmasta laadusta ja itsevalvonnasta, joka tunnistaa mahdolliset ei-toivotut asentojen muutokset.

PSD-asemointijärjestelmät ovat mekatronisia järjestelmiä, joissa on integroitu ohjaus, väyläliittymä ja absoluuttinen mittausjärjestelmä ilman akkua. Ne ovat ihanteellisia automaattista formaatin muuttamista varten.

Askelmoottori, jossa on integroitu ohjaus ja väylätiedonsiirto sallivat suuremman nopeuden pienemmällä vääntömomentilla. PSD-asemointijärjestelmissä on erittäin kompakti muotoilu ja yksinkertainen johdotus eivätkä tarvitse ulkoista ohjainta – kustannustehokas ratkaisu formaatin muuttamiseen.

PSE/PSS/PSW-sarja
PSE/PSS/PSW-sarjassa yhdistyy tarkka asemointi ja kompakti muotoilu. Kaikki kolme sarjaa ovat vaihdettavissa keskenään liitäntämittojen suhteen ja ne ovat saatavana monen eri väyläjärjestelmän kanssa.

Kaikki toiminnot on integroitu erittäin kompaktiin muotoon. Järjestelmät toimivat ilman ylimääräisiä väyläjakajia säästäen näin tilaa ja rahaa.

Väyläohjatut asemointijärjestelmät tehostavat tuotantoprosesseja nopean säädön, vähempien seisokkien ja koneiden alhaisemman hylkäämisasteen ansiosta.

Sarjassa on eri suojausluokkia:

 • PSE - IP 54 (tehokas)
 • PSS - IP 65 (kotelointi ruostumatonta terästä)
 • PSW - IP 68 (pesunkestävä)

LUE LISÄÄ TUOTTEISTAMME BLOGISTAMME Icon_Blog.png

LISÄTIETOJA
OMINAISUUDET
 • Tarkka, laadukas paikoitus
 • Kompaktit mitat
 • Itsevalvonta
 • Väyläkommunikaatio ja IP-suojausluokka valittavissa
SOVELLUSALUEET
 • Tuotantolinjat
 • Etiketöintikoneet
 • Konenäkökamerat
 • Pullotuslinjat
   

Kontakta_oss_ikon_FI.png