Rollco johde

OSAAMISEMME

Rollco on erikoistunut lineaaritekniikan sekä automaatiotekniikan komponentteihin ja ratkaisuihin, joita käytetään laajasti eri teollisuuden aloilla. Tavoitteenamme on parantaa asiakkaidemme tuotteita sekä tehdä niistä kilpailukykyisempiä. Omassa tuotannossamme valmistamme asiakaskohtaisesti räätälöidyt lineaarituotteet todella lyhyessä toimitusajassa.

Telescopic.jpgLaaja tuotevalikoimamme sisältää lineaarijohde ratkaisut, kuulaholkit pyöröjohteineen, kuularuuvit, käyttövalmiit hihna- ja ruuvivetoiset lineaariyksiköt, teleskooppijohteet sekä suuren määrän tarvikkeita. Lineaarijohteista meillä on laaja valikoima eri kokoluokkia eri suojausmenetelmin. Tuotevalikoimamme kattaa myös hihnakuljettimet, sekä laajan alumiiniprofiilijärjestelmän, joista suunnittelemme ja teemme asiakkaillemme kaikki aina valmiisiin ratkaisuihin asti.

Tarjoamme asiakkaillemme myös teknistä osaamistamme sekä teknistä palvelua. Meillä on 2D ja 3D tiedostot kaikille vakiotuotteillemme ja autamme mielellämme kun tarvitaan suunnitteluohjeita tai ideoita.

Conversation.jpgOnko teillä haastavia kohteita tuotannossanne? Tarvitsetteko lineaaritekniikan ammattilaisen apua? Älkää epäröikö – ottakaa meihin yhteyttä! Lineaaritekniikan ammattilaisina tarjoamme teille apua aina ideasta kokonaisratkaisuun asti.

Weland Lagersystem teki videon siitä kuinka he saivat tehostettua päivittäistä toimintaamme varastossamme. Katso video täältä.