TUKI

Olemme ammattilaisia teknisen tuen ja teknisen suunnittelun alalla. Meille asiakkaan ja asiakkaan sovelluksen ymmärtäminen ovat tärkeimpiä tekijöitä matkalla asiakastyytyväisyyteen. Nämä seikat huomioiden pystymme helposti tarjoamaan oikeita, hyvin suunniteltuja ja kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Olemme tunnettuja toimitusvarmuudesta, nopeista vasteajoista, lyhyistä toimitusajoista ja asiakasräätälöidyistä ratkaisuista.

-  Rollcon ”Tech Team”

ONNISTUMISEN AVAINTEKIJÄT:

PITKÄ KOKEMUS

Tämä on oleellista. Olemme työskennelleet alalla erittäin pitkään, mikä on tuonut meille vankan ja laajan tuotetuntemuksen ja -ymmärryksen. Kokemus myös auttaa meitä kehittämään toimintamallejamme jatkuvasti.

SYVÄ JA LAAJA AMMATTITAITO

Meillä on erilaisia taustoja, vahvuuksia ja lähestymistapoja. Tämä vahvistaa koko tiimiä ja auttaa meitä luomaan oikeita ja tehokkaita ratkaisuja. Koko porukka on mukana toistensa työssä ja projekteissa. Päivittäiset keskustelut takaavat jatkuvan kontrollin.

TÄYDELLINEN TOIMITUSKETJU

TechTeam.jpgOdotusajat ovat alallamme iso ongelma. Olemme kuitenkin sitä mieltä, että asiakkaan ei koskaan pitäisi odottaa. Varmistamme koko toimitusketjun pitämällä huolen siitä, että myös toimittajamme noudattavat samaa työtapaa kuin me. Vuosia hiotun ja hyväksi todetun toimintamallin, sekä ison varaston vuoksi asiakas saa tuotteet jopa seuraavaksi päiväksi, eikä tuotteita tarvitse varastoida itse.

Yksinkertaisuus on myös tärkeä tekijä toimintamallissamme. Tämä tarkoittaa nopeita vastauksia (lähes aina samana päivänä), nopeaa valmistusprosessia ja nopeita toimituksia. Asiakkaillemme tämä näyttäytyy helppoutena ja sujuvana prosessina. Yksinkertaisuus tarkoittaa myös rehellisyyttä. Ajoittain saamme kyselyitä tuotteista, joita meiltä ei löydy. Usein pystymme ratkaisemaan asian jotenkin, mutta mikäli emme, kerromme sen suoraan.

TARKKA ASIAKASPALVELU JA JATKOJALOSTUS

Tämä tarkoittaa esimerkiksi olemassa olevan dokumentoinnin tai suunnitelman läpikäyntiä ja kehittämistä. Suunnittelemme, piirrämme ja parannamme suunnitelmaa. Kehitämme asiakkaan kanssa tuotteita ja kustomoituja ratkaisuja. Tarkka asiakaspalvelu pitää sisällään myös asiakkaan tarpeen selvittämisen. Saamme aika ajoin hinta- ja toimitusaikakyselyitä etukäteen valituista komponenteista. Sen sijaan että tarjoaisimme komponentit kyselemättä, haluamme selvittää missä ja miten asiakas haluaa tuotteitamme käyttää. Näin voimme varmistaa soveltuvuuden kohteeseen ja joskus asiakas valitseekin aivan toisen tuotteen, joka tarjoaa paremman ratkaisun.