Palvelu & tuki

PALVELU JA TUKI

Rollco on toiminut alalla lähes 25 vuotta ja monilla työntekijöistämme on vielä tätäkin pidempi kokemus. Tämä antaa meille vankan ammattitaidon ja tuotetietouden.

Suuri osa liiketoiminnastamme koostuu asiakaskohtaisten lineaaristen liikkeiden ratkaisujen kehittämisestä ja toteutuksesta. Tämä tarkoittaa, että huomioimme tarpeesi ja haasteesi luodaksemme kustannustehokkaita ratkaisuja yksinkertaisella ja älykkäällä tavalla. Projekti voi aluksi koskea tiettyä tuotetta, mutta sovellukseen ja erityisvaatimuksiin perehtymällä se voi joskus johtaa täysin erilaiseen valintaan ja lopulta parempaan ratkaisuun.

Odotusajat ovat alalla yleinen ongelma, joten teemme kaikkemme, jotta sinun ei asiakkaana tarvitse odottaa. Työskentelemme aktiivisesti toimittajiemme kanssa toimitusaikojen lyhentämiseksi ja toimitusten tehostamiseksi. Meillä on suuri varasto Helsingborgissa, joka mahdollistaa nopeat toimitukset. Parhaassa tapauksessa lähetämme tuotteet meiltä päivän varoituksella. Temme parhaamme, jotta yhteydenpito kanssasi on helppoa ja nopeaa