Kehitys ja historia

ROLLCO HISTORIA

Rollco aloitti toimintansa Ruotsissa ja Tanskassa vuonna 1999 ollen alunperin osa Rollon yhtymää. Rollon on Italialainen globaali toimija, joka kehittää ja valmistaa lineaaritekniikan komponentteja.

Svedamo yhtiö ostettiin osaksi Rollco yhtiötä vuonna 2010 ja Rollco laajensi toimintaansa niin, että alumiiniprofiilien tuotanto sekä asennus tulivat osaksi yhtiön rakennetta. Samalla Rollco yhtymän toimitilat muuttivat suurempiin tiloihin Helsingborgissa.

Vuodesta 2012 Rollco yhtymä on kuulunut osaksi Addtech konsernia, joka on Ruotsissa julkisesti noteerattu teknologiayhtymä. Lue lisää Addtech konsernista www.addtech.com.

Vuonna 2016 laajensimme toimitilojamme uudella tuotantotilalla sekä uudella varastolla. Varaston kokonaispinta-ala laajeni yli 2250 m2. Samalla asensimme varastoon kolme automaattia, joilla saimme nostettua varaston keräilynopeutta.

Rollco A/S Tanskassa osti Kesäkuussa 2017 Altitech A/S yhtiön, joka on erikoistunut asiakasräätälöityyn koneenrakennukseen sekä tuotannon automaatioratkaisuihin.

Kesällä 2023 Rollcon uusia toimitiloja alettiin rakentamaan Helsingborgissa. Uuden 3 600 neliömetrin kokoisen toimitilamme, jossa on sekä toimisto- että varastotiloja, odotetaan valmistuvan syksyllä 2024. Koska kestävä kehitys on tärkeä osa liiketoimintaamme, olemme erityisen iloisia siitä, että rakennus on Miljöbyggnad Silver -sertifioitu.

RollcoSnarskogen5_Wihlborgs.jpg