Rollco Hihnakuljettimet

HIHNAKULJETTIMET

Hihnakuljettimiamme on saatavana kahdessa koossa, BF40 ja suurempi BF80. Koko määräytyy usein kuljetettavien tavaroiden painon, koon tai määrän mukaan. Kuljettimet ovat varustettu joko päätymoottorilla tai keskimoottorilla. Keskimoottorilla varustettu kuljetin on suositeltava kohteissa, joissa tapahtuu paljon suunnanvaihtoja.

Kuljettimet rakennetaan alumiiniprofiilirungolle. Runkoon lisätään ruostumattomasta teräksestä liukupinta ja pohja hihnalle, sekä muita teräs- ja alumiinikomponentteja. Kuljettimet on mahdollista valmistaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toteutamme monimutkaisiakin rakenteita ja toiveita.

Kuljettimien leveydet ovat valittavissa; tarjoamme kuitenkin vakioleveyksiä tuotantotehokkuuden vuoksi. Kuljettimen pituus määräytyy aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Tarjoamme laajan valikoiman perus hihnamateriaaleja. Erikoishihnojen kohdalla ota yhteyttä, koska meillä on paljon vaihtoehtoja, jotka kattavat useimpien teollisuudenalojen vaatimukset.

Valmistamiamme hihnakuljettimia saa erittäin lyhyellä toimitusajalla.

KULJETTIMIEN RUNGOT

Tarjoamme kuljettimiin myös jalkarakenteet. Jalustat valmistetaan alumiiniprofiilista, jolla taataan 100% yhteensopivuus kuljettimien kanssa. Yleensä jalustat suunnitellaan samaan aikaan itse kuljettimen kanssa. Voimme varustaa jalkarakenteen myös säätöjaloin, alustaan kiinnitettävin jaloin tai pyörillä.

KULJETTIMIEN OHJAIMET

Kuljettimien ohjaimia käytetään tavaroiden ohjaamiseen tai keräämiseen. Meillä on tämän toteutukseen useita ratkaisuja, kuten esimerkiksi taivutetut levyt, korkeus- ja leveyssuunnassa säädettävät ohjausprofiilit ja alumiiniprofiilireunat.

ERIKOISRATKAISUT

Meillä on kokemusta myös monimutkaisemmista kuljetinratkaisuista ja -kokoonpanoista, kuten rinnakkaisohjatut kuljettimet, hammastetut kuljettimet ja kuljettimet veitsipäädyillä. Veitsipäädyn avulla päätyrulla voidaan pienentää Ø 20 mm: iin. Älkää epäröikö ottaa meihin yhteyttä haastavampienkin kuljetintoiveiden suhteen.

Conveyors_Category.jpg

LISÄTIETOJA