Rollco Lineaariyksikkö RHL

LINEAARIYKSIKKÖ RHL

Hihnavetoinen RHL lineaariyksikkö on valmis paketti, jossa on kuulajohde sekä hammashihna. Säästät ratkaisulla aikaa sekä suunnittelussa että asennuksessa. Muita tuotteen etuja ovat tuotteen tiivis rakenne sekä yhteensopivuus eri runkorakenteiden kanssa. 

Hihnavetoista lineaariyksikköämme saa kahdessa eri kokoluokassa, RHL80 sekä RHL110. Iskun pituuden saa määritettyä millimetrin tarkkuudella aina nollasta 10 metriin saakka. Tällä ratkaisulla on mahdollista toteuttaa niin X, Y ja Z suuntaisia liikkeitä.

Katkaisemme ja valmistamme kaiken omassa tuotannossamme, joka mahdollistaa erittäin lyhyen toimitusajan. Meiltä saatte myös suoraan varastosta laajan valikoiman kiinnikkeitä, kulmapaloja, sekä asennuslevyjä. Valmistamme myös asennuslaipat moottoreille ja muut kohdistuksiin tarvittavat komponentit vaatimustenne mukaan.

Täydennä lineaariyksikköäsi planeettavaihteella

Tarjoamme planeettavaihteita, jotka voidaan asentaa yhteen RHL-lineaariyksiköidemme kanssa adapterisarjan avulla. Planeettavaihteita on saatavana sekä suorina että kulmaversioina. CAD-konfiguraattorissamme voit helposti suunnitella lineaariyksikön planeettavaihteella ja ladata siihen liittyvät CAD-tiedostot.

RHL+planetary_gear+adapter_kit.jpg

LISÄTIETOJA