6.11.2018

Yhteistyö Paletin kanssa laajentaa alumiinivalikoimaamme

Esittelemme uuden alumiiniprofiilien toimittajan ja näin laajennamme tuotevalikoimaamme. Uudella yhteistyökumppanillamme Paletilla on kattava ja monipuolinen tuotevalikoima, mikä mahdollistaa uusien ratkaisujen kehittämisen ja valmistamisen ilman välikäsiä.

Olemme huomanneet, että alumiiniprofiilien kysyntä on kasvanut. Tavoitteenamme on aina ollut edistää ja helpottaa asiakkaidemme liiketoimintaa. Siksi valitsemme tavarantoimittajan, jonka avulla meistä voi tulla vielä parempia juuri tässä.

Paletti valmistaa eri mallisia alumiiniprofiileja, vakioprofiileista kevyisiin tai vahvistettuihin profiileihin. Tietenkin profiilit ovat saatavilla useina eri tyyppeinä, kuten kulma- ja sädeprofiileina. Profiilit ja tarvikkeet sopivat helposti yhteen osien kanssa, joita tarvitaan esimerkiksi konesuojien, kehikoiden, työpisteiden ja runkorakenteiden valmistamiseen.

Uuden tuotevalikoimamme ansiosta pystymme auttamaan useampia asiakkaita saamaan juuri tarvitsemansa tuotteen. Tuotevalikoima mahdollistaa myös entistä kehittyneempiä ja kustannustehokkaampia rakenteita. Meillä on kaikki mahdolliset tuotteet, jotta pystyisimme auttamaan asiakkaitamme nopeammin ja parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisäksi uusi yhteistyökumppanimme on lähempänä Suomea ja Pohjoismaita kuin edellinen tavarantoimittajamme, mikä nopeuttaa toimituksia ja myös lyhentää kuljetuksia.

tuotevalikoima on saatavilla alkuvuodesta 2019. Tiedotamme asiasta vielä lähempänä ajankohtaa. Uudesta valikoimasta löytyy tietysti myös ratkaisut profiilijärjestelmäämme aiemmin käyttäneille asiakkaille.