9.9.2019

Täytämme 20 vuotta!

1999 oli vuosi, jolloin pelkäsimme, että Y2K-ongelma kaataisi kaikki maailman tietokoneet. Palovaroittimet tulivat pakollisiksi suomalaisten koteihin, Mika Häkkinen voitti toisen maailmanmestaruutensa ja Kittilässä mitattiin kaikkien aikojen pakkasennätys, 51,5 astetta. Hittilistojen kärjessä soi Britney Spears ja Ricky Martin. Euro otettiin käyttöön tilivaluuttana ja Ericssonin T28 oli markkinoiden kuumin matkapuhelin. Tämä oli myös vuosi, jolloin Rollco perustettiin.

Toimintamme Ruotsissa ja Tanskassa rekisteröitiin 9. syyskuuta 1999. Tavoitteena oli tarjota kaikille asiakkaille, niin suurille kuin pienille, lineaaritekniikan komponentteja kohtuulliseen hintaan ja lyhyellä toimitusajalla. Vuosien varrelle mahtuu luonnollisesti paljon muutoksia, mutta tämä pätee yhä.

Ajan myötä olemme kasvaneet ja laajentuneet uusille markkinoille. Tänä päivänä 75 työntekijäämme toimivat Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Taiwanissa.

20 vuoden aikana olemme keränneet paljon kokemuksia ja oppeja, ja tulevaisuudelta odotamme uusia, jännittäviä mahdollisuuksia. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, oli se sitten oikean tuotteen löytämistä, asiantuntevaa teknistä neuvontaa tai nopeaa toimitusta. Juuri tämän takia pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme ja osaamistamme.

Lue lisää Rollcon historiasta verkkosivuillamme.