Rollco_Linear Rail HRC-ERC-ARC.jpg

KUULAJOHDE HRC/ARC/ERC

Optiona kuulaketju

Kuulaketjulliset lineaarijohteet ovat todella hiljaisia ja pehmeäliikkeisiä ajossa. Kuulajohdekokoonpano on toteutettu O-konfiguraation mukaan, joka on paras ratkaisu yksittäisjohde ratkaisuihin. Kuulaketju pitää kuulat kierrossa erillään, mikä pidentää järjestelmän elinikää ja tekee liikkeestä hiljaisen. Kontaktikulma johteen ja kuulien välillä on 40 astetta. Kelkka kantaa saman kuorman kaikkiin neljään pääsuuntaan.

Ball Chain_O-Arrangements.png  Ball Chain_X-Arrangements.png
O-Tyyppi rakenne                                                     X-Tyyppi Rakenne

 

Lue lisää täältä!

Kelkat ovat vakiona varustettu teräspäädyin, jotka antavat paremman kestävyyden sekä yleisesti, että korkeammilla nopeuksilla. Kelkkoja on saatavilla myös integroidulla voiteluyksiköllä, joka pidentää huoltoväliä kasvattamatta kelkan ulkomittoja.

Ball Chain_Numbered.jpg

 1. Sisäinen rasvayksikkö (Ylempi)
 2. Pääty
 3. Pienikitkainen päätytiiviste
 4. Sisäinen rasvayksikkö (Alempi)
 5. Kuulaketju
 6. Metallipääty ruostumattomasta teräksestä

Yhteistyössä CeramicSpeedin kanssa voimme päivittää järjestelmänne keraamisilla kuulilla ja/tai pinnoitusratkaisuilla. CeramicSpeedin pitkäikäiset pinnoitteet tarjoavat erittäin korkean korroosionkestävyyden sekä kulumista ja kitkaa vähentävät ominaisuudet. Keraamiset kuulat ovat kevyitä ja kestäviä, eivätkä ne ruostu. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

LISÄTIETOJA
OMINAISUUDET
 • Hiljainen ja pitkä käyttöikä.
 • Korkea dynaaminen kantavuus.
 • Suuri momenttien kesto sekä jäykkyys.
 • Pölysuojattu rakenne.
 • Saatavilla erilaisia pintakäsittelyjä korroosiota vastaan.
KÄYTTÖKOHTEET

Kuulajohteita käytetään todella laaja-alaisesti. Ne soveltuvat suurimpaan osaan käyttökohteista joissa tarvitaan lineaarista ja tarkkaa liikettä.