Erityiskalusteita paloautoihin

Tanskalaisen Frederikssund–Halsnæsin palo- ja pelastusaseman työntekijät ovat itse suunnitelleet ja rakentaneet hyllyjärjestelmän vastikään hankkimaansa paloautoon.

csm_Teleskopskenor_aluminiumprofiler_brandbil_2_fc9878b1d3.jpgPaloasemalla on käytössään useita erityyppisiä pelastusajoneuvoja – tässä tapauksessa kyse on pieniin tehtäviin, kuten jälkisammutustöihin tai pienempiin sammutustöihin, soveltuvasta paloautosta.

Hyllyjärjestelmä on rakennettu 30×30 mm:n kokoisista alumiiniprofiileista sekä kulmista ja seinäkiinnikkeistä. Ulosvedettävät hyllyt on asennettu 3080-tyyppisten teleskooppijohteiden avulla. Teleskooppijohteet ovat kokonaan (100 %) ulosvedettävät ja kestävät tässä tapauksessa tasaisesti jaettua kuormaa 190 kiloa 600 mm:n ulosvedolla ja 140 kiloa 1100 mm:n ulosvedolla. csm_Teleskopskenor_aluminiumprofiler_brandbil_1_29415acfc3.jpgKummatkin tuotteet ovat Rollcon toimittamia ja kuuluvat perusvalikoimaamme.

Paloauton uusi hyllykokonaisuus helpottaa pelastusmiehistön työtä ja mahdollistaa paremman työskentelyasennon, koska välineet voidaan vetää kokonaan ulos. Tämän lisäksi järjestelmän ansiosta varusteet ovat selkeästi nähtävillä ja helposti löydettävissä, mikä voi olla todella ratkaisevaa tiukan paikan tullen.