Raskaat Teleskooppikiskot

Raskaat teleskooppikiskot on suunniteltu erityisesti teollisiin käyttökohteisiin. Parhaiten ne soveltuvat käyttökohteisiin, joissa on jatkuvia liikkeitä ja raskaita kuormituksia ja jotka samanaikaisesti vaativat pienintä mahdollista taipumaa ja suurta tarkkuutta.

Kiskot on valmistettu kylmävedetystä hiiliteräksestä kestävyyden vuoksi. Kuularadat takaavat karkaisun ansiosta tasaisen ja kevyen liikkeen vaikka käyttöpaikassa olisi iskuja ja tärinää.

Teleskooppikiskojen kuormituskyky on 2 000 kg/pari ja niiden iskunpituus on enimmillään 2 metriä kumpaankin suuntaan.

Teleskooppikiskoja on sarjoissa ASN, DS-, DE- ja DBN. Kiskoja on monenlaisia: isku vain toiseen suuntaan tai molempiin suuntiin, 50 % iskunpituudella tai 100 % iskunpituudella. Meillä on myös erikoisratkaisuja, joissa iskunpituus on yli 100 %.

Teleskooppikiskojen maksimi kuormankesto on 2’000kg per teleskooppi. Teleskooppikiskoja on saatavilla eri iskun pituuksilla aina kahteen metriin asti.

Tarjoamme useita erillisratkaisuja raskaisiin teleskooppikiskoihin: isku vain toiseen suuntaan tai molempiin suuntiin, 50 % iskulla tai 100 % iskulla. Meiltä saatte myös erikoisratkaisut iskuihin jotka ovat yli 100%.